Οδηγίες χρήσης Germixil

Οδηγίες χρήσης Germixil

Τα καψάκια Germixil σκοτώνουν ασθένειες που προκαλούν ιούς, μύκητες και βακτήρια και βελτιώνουν τη γενική ανοσία. Ένα αποτελεσματικό φάρμακο κατά των παρασίτων θα εξαλείψει τα σκουλήκια και άλλους επικίνδυνους πολυκύτταρους οργανισμούς, καθώς και προϊόντα και τις συνέπειες της παρουσίας τους. Έχει ισχυρά αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Προωθεί την επαναπορρόφηση των εκκρίσεων πύου και της ζύμωσης στο έντερο, επιταχύνει την απέκκριση των τοξινών στο ήπαρ. Επαναφέρει τις λειτουργίες των βλαβών του στομάχου, της χοληδόχου κύστης, του ήπατος και του εντερικού βλεννογόνου. Εξαλείφει τις αλλεργικές εκδηλώσεις. Οι λοβοί παρασίτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία και την πρόληψη της παρασιτικής λοίμωξης (την άνοιξη και το φθινόπωρο).

Κανόνες για τη λήψη καψακίων, τον τρόπο χρήσης

Οδηγίες χρήσης Germixil

Η περίοδος εισδοχής είναι 21 ημέρες. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα διάλειμμα 2-3 μηνών. Συνιστάται η χρήση του προϊόντος δύο φορές την ημέρα, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Για προφυλακτική χρήση, πρέπει να λαμβάνεται μία φορά την ημέρα. Οι κάψουλες έχουν επίσης καλή γεύση για τα παιδιά. Εάν η λοίμωξη είναι σοβαρή, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Τα καψάκια Germixil ενδείκνυνται για χρήση όταν υπάρχουν ενδείξεις μόλυνσης με παρασιτική λοίμωξη. Το παρασκεύασμα περιέχει φυσικά συστατικά που δεν προκαλούν παρενέργειες και είναι καλά ανεκτά από τον οργανισμό.

Οι αντενδείξεις είναι υπερευαισθησία στα συστατικά του φαρμάκου. Η χρήση ενός αποτελεσματικού φαρμάκου κατά των παρασίτων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να ξεκινά μόνο μετά από διαβούλευση με γιατρό. Το Germixil πέρασε όλες τις φάσεις κλινικών μελετών σε εργαστήριο στην Κύπρο.